Gekleurde cijfers

Heb je even niets te doen? Ga dan eens op zoek naar gekleurde cijfers die je van alles over jezelf kunnen vertellen. Cijfers en kleuren worden al sinds de oudheid gezien als een code die je kunt gebruiken als een bron van wijsheid.

Wil jij bijvoorbeeld inzicht in je persoonlijke talenten en mogelijkheden voor het komende jaar, dan kun je er een klein rekensommetje op loslaten:

Neem jouw laatste verjaardagdatum en tel alle cijfers bij elkaar op.

12 februari 2015 wordt dan

1+ 2 + 2 + 2 + 0 + 1 + 5 = 13

En nu tel je ook deze twee getallen weer bij elkaar op, want het is de bedoeling dat je een getal onder 10 overhoudt

Dus 1 + 3 = 4

Op zich is dit al leuk om te onderzoeken wat er zich dit jaar voor jou aandient, maar ik ga graag nog even een stapje verder. Ik koppel de info die hoort bij het getal natuurlijk graag aan een kleur. Dan heb je de kracht van kleur én cijfers in één oogopslag.
De kleur groen hoort bij het getal 4, maar alle cijfers onder de 10 hebben zo hun eigen kleur en betekenis.
Zoek nu jouw jaargetal en kleur op:

1= rood Dit is het begin van een nieuwe 9-jarige cyclus. Het is de tijd om een nieuwe start te maken, doelen bij te stellen of in ieder geval verandering aan te brengen. Ga de uitdaging aan en doe dit op jouw eigen manier.

2= oranje Ga dit jaar verder met geduldig verder ontwikkelen op de ingeslagen weg en dit lukt het beste door samenwerking met anderen. Leg zorgvuldig contacten en breid zo jouw netwerk uit waar je in de toekomst mee verder kunt.

3= geel Tijd voor expressie en socializen, van genieten en vieren van de groei die je door maakt.

4= groen Dit jaar werk je hard en gestaag om structuur aan te brengen, met oog voor detail om het fundament van je nieuwe koers te verstevigen.

5= turkoois Het jaar om jouw weg te verbreden en open minded andere richtingen te onderzoeken, nieuwe ervaringen op te doen, nieuwe vrienden te maken en eventuele veranderingen door te voeren.

6= blauw Dit jaar kun je je het beste richten op jouw verantwoordelijkheden en verplichtingen. Creëer harmonie en regelmaat in je leefomgeving door je familie, relaties en werk voldoende en liefdevolle aandacht te geven.

7= violet In deze periode heb je het meeste aan (zelf)onderzoek en rust ipv actie. Het is dit jaar de perfecte tijd om jouw kennis en wijsheid te vergroten.

8= roze Dit jaar kun je zaken actief tot stand brengen en daadwerkelijk succesvolle resultaten behalen wanneer jij je daar doelgericht op focust.

9= goud Het einde van de cyclus – maak de balans op, rond af, ruim op en bereid je voor op een nieuwe ronde!

Zo heb je een kleuranalyse, maar dan anders!