KLEUR- EN GRAFISCH ADVIES VOOR HUISSTIJL

We leven in een visueel georieënteerde wereld. 80% van alle input krijgen we via onze ogen. Kleur is daarbij het meest krachtige communicatiemiddel, meer nog dan vormgeving en tekst. Colourwise helpt je graag sterk en onderscheidend te communiceren met kleur als basis. Wanneer jij jouw persoonlijke kleurenpalet ontdekt en toepast ben je zekerder van jezelf en van je zaak. Colourwise helpt je bij het vinden van deze unieke krachtkleuren en om ze toe te passen op al je multimediale uitingen. Dit gebeurt met persoonlijke aandacht, oog voor detail en natuurlijk met  kennis van kleur en  gevoel voor vormgeving.

Kijk hieronder naar een aantal voorbeelden
previous arrow
next arrow
Slider

Colourwise heeft een unieke methode ontwikkeld om op een effectieve manier samen met jou op zoek te gaan naar de beste basiskleuren voor jouw corporate uitstraling. Spelenderwijs onderzoeken we alle aspecten van kleur, wat ze zeggen en hoe ze overkomen op anderen? Jij bepaald op basis van jouw keuzes bij welke kleuren we uitkomen. Dit wordt jouw unieke identity kleurenpalet, dat als basis kan gaan dienen voor de vormgeving van jouw logo, website of complete huisstijl.

Voor de stijl en de vorm wordt er op dezelfde manier gewerkt.
Je zal merken dat het prettig is om bij dit hele proces betrokken te zijn. Hierdoor voel je je sneller thuis bij het uiteindelijke resultaat. Geen verrassingen, maar een duidelijk en helder proces! Je krijgt wat jij wilt, wat jij mooi vindt én waarvan je weet dat het op alle fronten onderbouwd is!

Mogelijkheden:

  • Kleuronderzoek en ontwerp bedrijfslogo
  • Kleuronderzoek, ontwerp bedrijfslogo en complete huisstijl
  • Kleuronderzoek, ontwerp bedrijfslogo, complete huisstijl en website

Daarnaast kan Colourwise ook jouw Powerpoint presentaties maken, of jouw bestaande powerpoint presentaties opstrakken en verfraaien.

  • startende ondernemers, ZZP’ers en kleine bedrijven
  • een 1e sessie van twee uur, daarna afhankelijk van het gekozen traject
  • Prijzen afhankelijk van het gekozen traject