Alle mogelijkheden voor een magazine op een rij

Me-zine, een digitaal magazine over jou!

Dit is echt een bijzonder cadeau aan jezelf. Een dag vol aandacht en kleur. Jij staat met al je kleuren centraal in jouw eigen digitale magazine.
We beginnen met een kleuranalyse waarin we op zoek gaan naar jouw perfecte basiskleuren. Daarnaast zoeken we ook jouw delicate-, fun- en krachtkleuren. Van dit hele proces worden al actiefoto’s gemaakt.

Daarna kan je even bijkomen met een kleurrijke lunch, waarbij je ondertussen geïnterviewd wordt over jouw kleuren in je leven.

Je kunt er eventueel voor kiezen om er een haaradvies of knipbeurt door een professionele kapster bij te boeken. Voor deze extra module geldt een meerprijs.
Vervolgens stellen we setjes samen van de door jouw meegebrachte kleding. Het magazine gaat immers over jou, jouw kleding en accessoires!
Dan is het tijd om in de make-up gezet te worden voor de afsluitende foto-shoot!

Je ontvangt na een paar dagen al een digitale sfeerimpressie en jouw persoonlijke kleurstalen. Na een maand is het digitale magazine af en krijg je het in PDF-vorm opgestuurd. Natuurlijk kun je van jouw glossy magazine ook gedrukte exemplaren bijbestellen, zodat je jouw familie en vrienden er ook blij mee kunt maken.

  • Voor iedereen die wat te vieren heeft
    Om iemand iets unieks aan te bieden
    Om een speciale gebeurtenis vast te leggen
  • Prijzen op aanvraag

Bekijk hier >
een voorbeeld van een
persoonlijk magazine

THEMA MAGAZINE

Heb je wat te vieren of staat er iets bijzonders te gebeuren?
Wil je iemand een uniek persoonlijk cadeau aanbieden ter ere van een jubileum, pensionering of trouwdag?
Dan is dit magazine een uiterst origineel idee!

Je kunt het ook inzetten om je bedrijf te promoten, of het gebruiken als give-away voor je klanten!
Ook kan het een mooie blijvende herinnering zijn bij de viering van bijvoorbeeld je bedrijfsjubileum…
Kortom, de mogelijkheden zijn eindeloos. Jij verzint het en Colourwise maakt het!

De inhoud wordt geheel in overleg samengesteld zodat het magazine aansluit bij de sfeer zoals jij het wil hebben. Het wordt in ieder geval een kleurrijk blad vol fotoreportages, interviews, sfeerbeelden en verhalen. Bij de digitale versie bestaat er zelfs de mogelijkheid om filmpjes, videoclips en links naar info-graphics op te nemen. De gedrukte exemplaren hebben een glossy uitstraling.

Dit alles kan in verschillende stijlvormen en met de mogelijkheid het magazine zo dun of dik te maken als je zelf wilt, digitaal, gedrukt of beide. Waar je ook voor kiest, het wordt een bijzonder cadeau voor iedereen die dat verdient of een uiterst originele manier om elke festiviteit te ondersteunen!

Heb je interesse? Ben je benieuwd naar de eindeloze mogelijkheden?
Neem gerust contact op!

  • Prijs op aanvraag

Bekijk hier >
een voorbeeld van
een thema magazine

Kleuradvies Arnhem

DIGITAAL MAGAZINE – HUIS IN BEELD

Colourwise maakt in opdracht persoonlijke, kleurrijke digitale of gedrukte magazines over uiteenlopende onderwerpen.

Wil jij bijvoorbeeld een special over jouw huis? Ga je het verkopen en wil je er extra aantrekkelijk reclame voor maken dmv een glossy? Wil je misschien het geboortehuis van je kinderen sfeervol vastleggen of verlaten je ouders hun woning en willen jullie als familie een aandenken?
Dit magazine is een mooi eerbetoon en een blijvende herinnering aan de plek waar zoveel verhalen liggen.

Het biedt de mogelijkheid om verhalen, herinneringen, anekdotes, hobby’s, passies maar ook persoonlijke voorwerpen, waardevolle huisraad of woonomgeving vast te leggen in een prachtig vormgegeven magazine. Uniek als naslagwerk voor dierbaren maar ook een integere manier om alles, wat anders misschien verloren zou gaan, een mooie blijvende en tastbare herinnering te geven. Dit alles kunnen wij bieden in verschillende stijlvormen en met de mogelijkheid het magazine zo dun of dik te maken als je zelf wilt, digitaal, gedrukt of beide.

De inhoud wordt geheel in overleg samengesteld zodat het een magazine wordt dat aansluit bij de sfeer zoals jij het wil hebben. Het wordt in ieder geval een kleurrijk blad vol fotoreportages, interviews, sfeerbeelden en verhalen.
Bij de digitale versie bestaat zelfs de mogelijkheid om filmpjes, videoclips en links naar infographics op te nemen. De gedrukte exemplaren hebben een glossy uitstraling.

Waar je ook voor kiest, het is een bijzonder cadeau aan jezelf of voor je dierbaren. Een cadeau waarin alle herinneringen sfeervol en persoonlijk worden vastgelegd, zodat ze niet vervagen!

Heb je interesse? Neem gerust contact op!

  • Voor iedereen die zijn of haar herinnering vast wil leggen
  • in overleg
  • Prijzen op aanvraag

Bekijk hier >
een voorbeeld van
een huis in beeld
magazine