Reviews


Workshop 8 personen

Annelies
Bedankt wat een mooie foto’s, en we hebben een super leuke dag gehad 👍

Anny
Nou wij hebben een super leuke dag gehad bij jou, we hebben het er nóg over. Zo goed verzorgd en zo ongedwongen. Het was ook heel gezellig maar ook mooi om te zien wat de kleuren met iemand doen. Tevens was de lunch uitstekend. Ik kan een ieder dat aanraden. Complimenten van ons, dank je wel. Verder hebben we nog ff gewinkeld en een ieder kijken naar kleding in die kleur ha ha, advies was goed over gekomen. Als afsluiting tapas gegeten dus de dag kon niet meer stuk. We hopen dat jij door ons ook leuke uren hebt gehad hi hi. Dank je voor alles en de leuke foto’s en sucses. Dank je Gaby

Marielle
💪 het was heel gezellig. 🎉

Sanne

Ik vond het nog leuker dan ik gedacht en gehoopt had. Ik vond het zelfs zo leuk dat Ik overweeg om er misschien nog meer mee te doen. Ook krijg ik zin om te onderzoeken of ik iets met vilt en wol kan maken voor mezelf vooral na het lezen van je verslag. 😁😁😁 In ieder geval hoef ik alleen maar over die dag te vertellen en mensen vinden me al stralen. Nogmaals heel erg bedankt!

José

Super bedankt. Advies ter harte genomen en jurkje met zwarte ondergrond laten hangen…!

Heidi

Ik vond het superleuk en leerzaam! En ik vond jou en je verzorging ook zo fijn 😊. De grootste uitdaging zal zijn deze kleuren op het moment in de winkels te vinden. De uitgebreide samenvatting vond ik erg leuk! Prachtig! Dank.

Marina

Gisteren met twee vriendinnen bij Colourwise geweest voor kleur advies. Wat ben ik blij verrast geweest. Gaby ontving ons in een prachtige ruimte die helemaal klopte, alles erg goed verzorgd. Gaby sloot makkelijk aan bij onze sfeer en we hebben met elkaar een enthousiaste, leerzame, gezellige dag gehad. Ik heb anders leren kijken, nooit geweten dat kleuren zoveel kunnen doen. Het lijkt magie waar je naar staat te kijken wanneer de gekleurde lappen gewisseld worden. Ik vond het leuk dat we echt samen en interactief bezig waren onze kleuren te vinden, wat natuurlijk niet gelukt was zonder Gaby! Ze heeft enorm veel kennis die ze enthousiast met ons deelde. Mijn aanvankelijke scepsis is overboord: een kleurenanalyse is niet alleen leuk maar ook een zinnige investering in jezelf.

Marije

Wij vonden het erg leuk! Goede adviezen en een relaxte sfeer:-)

Loes

Het hele consult heeft me zoveel plezier gebracht in het opnieuw kijken naar kleding en kleur 🙂 De ontvangst was gastvrij en het uittesten van de kleuren en stoffen een leuk avontuur. Je doet het deskundig en neemt er alle tijd voor. Je hebt me helemaal op mijn gemak gesteld. Het kleurenpaspoort ziet er mooi verzorgd uit met de zelf ontworpen kleurenkaarten. Kortom, alles klopte! Nogmaals hartelijk dank. Loes

Workshop Elsa Coloured Shoes

Wij kijken terug op een zeer geslaagde workshop! Het gehele team was enorm enthousiast en ook de interactie heeft men als heel prettig ervaren.
Nogmaals heel erg bedankt en wellicht nog eens tot ziens!

Anita

Goed kleuradvies. Heel klantvriendelijk en veel kennis van zaken. Zij doet dit al meer dan 25 jaar. En het is ook nog eens heel gezellig. Iedereen die hier vandaan komt is erg enthousiast.

Julianne en Ingrid

Het was een erg leuke belevenis. Ik heb de eerste kledingbestelling via internet al gedaan op basis van jou kleuradvies. Ik ben heel benieuwd hoe dat gaat uitpakken, ik hoop niet dat alles weer terug moet omdat het niet past 😉 Ik zelf had nauwelijks iets van de door jou geadviseerde kleuren in mijn kast. Alleen maar foute! Dus het was ook nog eens erg nuttig. Nogmaals bedankt, het was een topdag!

Vera

Samen met m’n zussen een kleurenanalyse gedaan. Het was helemaal geweldig, echt interessant! Gaby nam veel tijd voor ons en was heel enthousiast. Handige lessen geleerd hoe te kijken, boekje met tips en kleuren gaat mee met shoppen 🙂

Het Kuikentje workshop krachtkleur

Bianca
Nogmaals dank voor de ontzettend leuke en leerzame dag. Ik ben door een hele andere bril gaan kijken. Sinds zondag gebruik ik een stuk minder make-up en haal kracht en kleur uit mijn kleding. Ik draag het kleurenstaaltje dagelijks in mijn portemonnee bij me. In mijn huidige garderobe ben ik kledingstukken heel anders gaan combineren. Morgen ga ik een sjaaltje in mijn krachtkleur kopen, ik heb jullie foto even afgewacht.

Manon
Laatst een kracht kleur workshop gehad bij colourwise. Zelf nooit bedacht om te doen maar de uitkomst was verrassend. Een gezellige dag gehad en veel gelachen!

Enexis workshop krachtkleur

Karin
We hebben ontzettend genoten van de workshop en de geweldige lunch. Het was een gezellige, leerzame en inspirerende middag. Het is een echte aanrader voor groepen collega’s, vriendinnen/vrienden, sportmaatjes enz. Dankjewel voor je goede zorgen, geweldige recepten op de site en het deskundig advies! Natuurlijk hartelijk dank voor de super leuke foto’s die we mochten ontvangen, een leuk aandenken en reminder aan onze krachtkleuren.

Anje
Dank je wel voor het recept van de heerlijke soep ik ga ‘m snel een keertje maken. En wat hebben wij een fantastische dag gehad samen met jou. Zoals je zelf al aangeeft wat kleuren zoal kunnen doen. WAUW! Ik werd er helemaal blij van en ga snel op pad met jouw advies.
Nogmaals hartelijk dank voor je gastvrijheid en natuurlijk ook een dankjewel aan Jan voor zijn prachtige fotoshoot.

Anne

Dank Gaby!!
Gelijk een mooi tuniek gekocht met warm geel.
Vandaag spontaan van iemand te horen gekregen dat de kleur die ik aanhad zo goed stond!
Dankdank!

Ingrid

We vonden het alle vier erg leuk vandaag!
En erg verrassend!

Susanne

We kijken met veel plezier terug op afgelopen vrijdag. Jouw rustige uitstraling en deskundigheid heeft ons enorm geholpen. We zullen nog wel even tijd nodig hebben om alle informatie te laten zakken. Je had ook voorspeld dat dat wel een maand kan duren 😀
Ik heb zaterdag meteen een setje nieuwe kleding gekocht met een donker grijsbruin jasje, donker turquoise top en ijsroze accessoires. Ik heb leuke complimenten gekregen!

Mirjam en Jo

Wát een enerverende middag hebben mijn moeder en ik gehad! Je hebt zo veel kennis en informatie te geven. Het viel niet mee om dat allemaal te verwerken in die drie uur. Je leerde ons onder andere waar we naar moeten kijken in ons gezicht om veranderingen te zien. Maar het ging nog verder dan dat; vorm, stijl, persoonlijkheidstype, alles kwam aan bod. We kwamen letterlijk tijd tekort, en toch heb jij je verhaal rustig en duidelijk afgemaakt. Heel fijn, die klantgerichtheid. Ook zeer prettig was het kleurenpaspoort wat we op het einde samen samenstelden op basis van de eerdere bevindingen. Op die manier komt alles nog eens aan bod. Ik moet wel zeggen dat ik blij ben dat ik daarvan een opname heb gemaakt zodat ik alles thuis nóg eens rustig de revue kon laten passeren. Want zoals ik al zei, het was een geweldige, enerverende middag met zeer veel informatie! Ik ben blij dat ik nu, na jouw sessie, er de vinger op kan leggen waarom ik sommige kledingstukken wel mooi vindt/vond, maar me er niet optimaal in voel. Nu dus nog deze vertaalslag maken naar de (voorjaars-)kast-opruiming 😊! Dank je wel, ook namens mijn moeder.

Wieteke

We vonden het erg leuk en leerzaam en ik heb mijn make-up er vandaag meteen op aangepast. Bedankt voor je goede advies!

Liesette

De kleurenworkshop was een heel waardevolle ervaring. Als ik dit eerder had gedaan had het me veel miskopen gescheeld! Gaby is bezeten van kleur (in de goede zin dan) en zoekt samen met je – met heel veel zorg – uit wat jou het beste staat. Daarbij leert je je ook hoe je zelf kan zien of de kleur je staat of niet. Daarbij gaat ze echt uit van de kleur en niet van jouw (of mijn) persoonlijke voorkeur. Dat is soms even slikken maar het eindresultaat is des te beter.

Ik shop nu een ander kleurenpalet en het staat me zo veel beter dan voorheen! Een echte aanrader!

Monique (update)

Zo leuk, het kleurenfestival blijft doorgaan en ik móet het je even allemaal vertellen. M’n nieuwe witte bloes hangt al in de kast (mijn moeder glimlacht vanaf boven mee) en ik bofte enorm met twee truien die ik tegenkwam. Voor de verandering heb ik nu eens alles op kleur gelegd in m’n kast en ook dat werkt goed in combineren. Een enkele ‘warme kleur’ ligt er nog, maar die krijgt nog wel een kans in een andere combi.

Ik weet niet of je Joanna Lumley kent in haar reisseries? Geweldig leuk mens en het gemak waarmee zij sommige dingen draagt en combineert vind ik leuk om te zien. Het gevaar van thuis werken kan zijn dat ‘het wel kan zo’ en zeker op de dag dat ik de kleintjes hier heb… maar ik ben eigenlijk wat uitbundiger en dat komt weer terug nu en ik heb er plezier in, heeft ook niks met leeftijd te maken. Er zit weer vaart in en dat doet me goed, terwijl ik er zelf rustig van word.
Krijg je veel van dit soort mailtjes? Haha, ik denk het wel, dan willen we het jou vertellen, omdat de kleuren ons even zo verbonden, is dat het misschien?

Monique

Wat ‘n regenboog aan indrukken kreeg ik van je mee! M’n kledingkast was al opgeruimd en kan nu aangevuld worden met de kleuren die zichtbaar goed deden en met m’n vertrouwde kleuren, een mooie mix. Dank je voor een middag die omvloog en die blijft inspireren in alles wat ik doe.

Anja en Mark

We waren zo verrast, enthousiast en boordevol informatie toen we terug reden. Wat een kleurrijke, bijzondere middag hebben we gehad bij jou. Wat een kracht, enthousiasme en kunde heb jij toch. Je bent een prachtmens en hebt ons naar onszelf  en naar elkaar leren kijken in combinatie met kleur. Helemaal te gek. Wel spannend om nu zelf op pad te gaan om te gaan kiezen maar wat een leuke uitdaging.
Dank je wel.

anja-en-mark

Walda en Anika

Anika en ik vonden het heel gezellig vorige week en kijken er naar uit om te gaan shoppen.
Bedankt voor het sturen van het extra kleurenkaartje. Ik vind ‘m heel mooi en het past nog goed in mijn kleurenpaspoort.

Ursula (update)

Sinds jij me hebt geadviseerd welke kleuren het best bij me passen ben ik anders na mijn kleurenkeuzes gaan kijken. Tot mijn eigen verrassing en van vrienden en gezinsleden kies ik steeds meer voor kleuren in plaats voor zwart. Ik durf het aan en het belangrijkste…. ik voel me er goed en mooi bij!  Mijn klerenkast bleek nog  kleren te bevatten die ik een beetje weggestopt had wegens ‘te veel kleur’. Maar nu ontdek ik ze opnieuw en hoef ik er niet eens zo heel veel nieuwe dingen bij.
Dus dankzij jouw advies ga ik kleurrijker door het leven!!!

Gea

Al die kleuren, stofjes, motiefjes en jouw warme persoonlijkheid en manier van werken maken dat wij ons gelijk thuis voelden. We hebben een enorm mooie kleurrijke dag gehad. Heel inspirerend… Bedankt Gaby! ps. Ik zou ‘t zo weer doen! Groetjes van ons.

Alice

Nogmaals dank je wel voor de leuke dag gisteren en dat je zoveel extra tijd aan ons hebt besteed! Dat jij uitgaat van de uniciteit van mensen, dat vonden Gea en ik juist zo mooi. Heb het ook met wat collega’s gehad over de leuke dag. Graag maak ik gebruik van je aanbod een gelatimeerd kaartje te ontwerpen. Alvast héééééééél hartelijk dank.

Dorien

Wij hebben erg genoten van de workshop en kijken zeker anders naar kleuren!
Fijn als je de sfeerkaartjes na zou willen sturen. Dank je wel en ongetwijfeld tot een volgende keer!

Reacties op Workshop Coloursense

Annette
Dank voor het delen van de foto’s. Wat was het een leuke, fijne ervaring, en vooral leerzaam!
Het allerbeste gewenst met de toekomstige prachtige colourwise-sessies waarin je jouw passie hebt verwerkt… hoe schitterend is dat?
Wellicht weer eens tot ziens.

Lianda
Dank je wel voor de geweldig leuke foto’s! Net zoals de workshop was
Samen met lieve vriendinnen was deze workshop een cadeautje! Met veel aandacht word je je o.a. bewust wat kleuren over je zeggen, wat kleuren met je doen, wat kleuren betekenen en waar kleuren je kunnen helpen bij beslissingen of belangrijke momenten in je leven. Ik heb genoten! Dank voor de geweldige middag!

Miranda
Wat een leuke foto’s, ik kijk terug op een gezellige en boeiende middag!
Ik wens je heel veel succes en plezier met het geven van deze workshop!

Annemarie

Ik heb een erg leuke, verrassende middag gehad! Heel erg bedankt!

Ursula

Hartelijk dank voor het kleurenprotokol. Je hebt het heel duidelijk en herkenbaar voor mij opgeschreven. Dat had ik niet gekund na de intense kleurbelevenis bij jou.
Ik ben nog niet wezen winkelen maar heb wel met een andere blik naar de kleren in mijn kast gekeken.
Nogmaals bedankt Gaby voor je goede begeleiding bij het vinden van de goede kleuren voor mij.
Ik heb een link naar je website doorgestuurd aan vriendinnen en mijn dochter. Zij was blij verrast iets over de juiste kleur voor een bruidsjurk te lezen. Zij is daar al een beetje mee bezig om dat zij volgend jaar gaat trouwen. Wie weet komt ze een keer voor jou advies. Ik kan het haar alleen maar aanraden.
Tot een volgende keer

Lisette

Ik ben erg blij dat ik een kleurenanalyse heb laten doen door Gaby. Ze neemt uitgebreid de tijd voor je, en vertelt niet alleen welke kleuren goed bij je passen, maar ze legt ook uit waarom, zodat je zelf ook leert zien welke kleuren wel of niet goed bij je staan. Daarnaast was het ook interessant om te bespreken welke uitstraling door een bepaalde kleur versterkt wordt (bijvoorbeeld kracht, kwetsbaar/toegankelijk, zakelijk/afstandelijk, vrouwelijk).
Hier heb ik mijn hele leven iets aan! Ik kijk nu heel anders naar kleuren, en voel me veel zekerder bij het uitkiezen van nieuwe kleding. Ik weet zeker dat ik nog veel plezier zal hebben van het kleuradvies!
Bedankt en wie weet tot ziens!

Reacties op Workshop Krachtkleur

Ina
Graag wil ik jou heel hartelijk bedanken voor de heel erg fijne middag! Wat prachtig dat je met je kracht andere mensen wilt laten stralen! Nogmaals superdankjewel en tot ziens!!!

Mariska
Het was erg leuk, en ik kijk nu heel anders naar de kleuren van de kleding die mensen aanhebben. Heb nu al last van `beroepsdeformatie` 😉 Het werkt snel he! Ik denk door de goede uitleg. Superleuke foto, dank je wel! Ik vond het een erg leuke en ook leerzame workshop.

Gerike
Was echt een super leuke middag. Bedankt Gaby, voor de heldere uitleg! En wat een leuke foto! Dank je.
Ik heb zo’n leuke en leerzame middag gehad. Kijk heel anders in mijn kledingkast ?

Hanke
Dankjewel voor de leuke workshop en je kleurenadvies en de foto. Het was een hele gezellige middag. Dankjewel. Het was zeker verhelderend en leuk om te zien wat kleur kan betekenen terwijl je dat soms helemaal niet door hebt… Ik hoop dat je nog heel lang kleurrijke adviezen mag geven en wie weet inderdaad tot ziens!

Annemarie
Dank voor de foto! Het was zeker leuk en leerzaam!

Desie
Ontzettend bedankt voor de mooie foto! Ik denk met veel plezier terug aan de leuke middag bij jou. Veel succes met je mooie bedrijf!

Marlis
Bedankt voor de foto!

Personeels-uitje Vivare

Wat een enorm leuke avond gisteravond! Iedereen was erg enthousiast en vertelde vanochtend dan ook honderduit aan collega’s hoe men de workshop heeft ervaren! Fantastisch! Dank voor je gastvrijheid! Wij hebben genoten van de kleurrijke belevenis!

Vivare logo

Vivare

Paulien en José

We vonden het een erg leuke ochtend, en vooral ook leuk om samen te doen als vriendinnen en de verschillen te zien bij elkaar. Gaby liet ons goed ervaren wat kleur doet met je gezicht en je uitstraling. En dan aan het einde de kleurenkaarten kiezen: prachtige sfeerbeelden zijn het waardoor de kleuren echt gaan leven.

José

Maar het mooiste is dat het echt werkt! Ik ben gaan winkelen met in mijn hoofd de kleuren en sferen die bij mij passen. En, ja hoor! Het is zoveel makkelijker en leuker om kleren te kiezen, en om te laten schieten wat niet bij mij kleurt. En wat te doen met die klerenkast met verkeerde kleuren, zal ik ze wegdoen? Nee hoor, ik kan ze voorlopig nog dragen door een combi te maken met de juiste kleuren. Erg fijn!

Anne en Fenne

Wij willen nog even laten weten dat we een super leuke dag hebben gehad afgelopen woensdag.
Erg fijn dat er ook echt tijd voor werd genomen. We zijn helaas nog niet toe gekomen aan het shoppen,
maar dat gaan we zeker samen doen met het boekje erbij!
Het was een leuke ervaring en vooral bij mij, Fenne,  was ik verbaasd van de kleuren die bij mij passen.
Mijn hele kleding kast mag aangepast worden ?
Nogmaals bedankt voor de super leuke ervaring. En wie weet tot ziens :-)

Update:
Wij zijn vandaag aan de slag gegaan met de kleur boekjes. Lekker shoppen met z’n 2-en en goed geslaagd:
Fenne heeft een fun kleur felle groene sjaal. Licht glanzend groen blauw topje, roze pluizig vestje, zalmkleurig colbert, crème kleurig gehaakt vest en…
een poeder roze super vrouwelijke top met witte parels in de kraag!
Anne: een knielang grijs vest met zilver draad, een pluizig off white lang vest, en 2 licht grijze tops waarvan er één met zilver glans.
To be continued!

Anne-Fenne

Remke & Renee

Vandaag zijn Renee en ik kleren voor mij gaan kopen aan de hand van jouw advies. Renee holde door de winkel en haalde van alles uit de rekken, misschien kan ze nog personal shopper worden :)
Maar we zijn goed geslaagd, lijkt mij. Even een impressie van onze inkopen meegestuurd. We willen je nogmaals heel erg bedanken voor de supergezellige, leerzame ochtend. We hadden het kleurenpaspoort eigenlijk niet nodig, dus missie geslaagd!

Remke

Anneke

Na een heerlijke kleurenexplosie op woensdag bij Colourwise, ben ik zelf ook veel wijzer geworden over de kleuren die mijzelf laten zien.
Een eyeopener waar ik mee aan het werk ga.
Gaby, wat doe je het geweldig leuk.

Jolanda

Lekker aan het nagenieten van mijn kleurendag met Gaby.
Eerste sjaal in mijn kleuren al gescoord! Superleuk.

Irene

We hebben allemaal genoten van je workshop.
Dank voor de kaartjes. Ik zag mijn moeder van het weekend en we hebben nog wat inzichten gedeeld.
Verder ga ik positieve recensies over je geven aan vriendinnen hier in Wageningen.

Carla

Geweldig gave workshop gevolgd bij Gaby van “Colourwise”. Kleuradvies met ***** !
Dank je wel Gaby voor je bijzondere aandacht, je hebt een liefdevolle en zeer gedegen kennis van je vak! Ik raad het iedereen aan! Ik heb er echt een fijne leidraad aan! En er blijkt wel wat veranderd, zo met m’n grijze haar….
Je doet het écht geweldig! Heel waardevol!

Reacties op vriendinnendag

Linda:
Het was een topdag!
Dankjewel voor de uitgebreide omschrijving. Erg leuk om al je adviezen terug te lezen.

Elske:
Bedankt voor de leuke dag! As woensdag ga ik shoppen (in Arnhem) en zal ik zeker mijn kleuren boekje meenemen! Dankjewel voor je uitgebreide verslag! Heel leuk om te lezen!

Marieke:
Ik vond het een heel erg gezellige en nuttige dag. Heel fijn dat je zo uitgebreid de tijd voor ons hebt genomen :-)
Heel erg bedankt voor de samenvatting, daar kan ik zeker wat mee als ik ga shoppen met de girls!

Reactie op winkelpresentatie bij Sifra in Velp

Lidwien: Erg leuk! Bedankt. Het was erg gezellig en leerzaam!

Barbara:

Ik heb heel veel plezier van het kleurenadvies. Het was een fijne ochtend.
Ik heb de aanvullende informatie ook gekregen. Meteen uitgeprint en in het mapje er bijgedaan.
Daar heb ik ook zeker wat aan. Bedankt hiervoor.

Janine:

Bedankt! Ik heb veel geleerd en kijk nu echt veel bewuster naar kleur en kleding.
Is veel leuker om nu een winkel in te gaan.
Toch wel ook weer iets teruggebracht wat niet mooi stond. ik moet dus echt het paspoort meenemen!
Vandaag de klerenkast opgeruimd!

Lidwina:

Dank je Gaby. Het was een fantastische morgen!

Maria:

Lieve Gaby: het was geweldig vandaag! Ik heb enorm genoten en ben verrast door sommige kleuren die bij me blijken te passen, die ik zelf NOOIT zou hebben uitgekozen! ’n Vakvrouw ben je en super aardig bovendien. De drie uren vlogen voorbij. Ik ga je aanbevelen! liefs van Maria van der Wijst.

Els:

Colourwise (Gaby) heeft mij recentelijk een persoonlijk kleuradvies gegeven. In een woord: TOP! Haar aandacht, oog voor detail, humor, vakkennis en plezier in haar vak maken het een uitje. Ik heb geleerd dat oud roze mijn kleur is … het klopt echt, maar nooit gedacht! En laatst een nieuwe trui gekocht in een voor mij nieuwe kleur (beige … al mijn truien zijn zwart) en de hoeveelheid complimenten die ik kreeg, dat kan geen toeval zijn!
Gaby verstaat haar vak en combineert dat met een plezierige werkwijze. Een echte aanrader!!!

Lonneke:

Mijn eerste bezoek aan Gaby kreeg ik cadeau van een lieve vriendin. Het heeft een verpletterende indruk op mij gemaakt. Altijd geweten dat zwart niks is voor mij maar dat ‘ abrikoos’ echt iets verandert, toevoegt, dat was nieuw! Ik ervaarde de kleuren analyse als een emotionele achtbaan, heel bijzonder. Met plezier ben ik daarna nog eens teruggekomen voor het vernieuwde concept. Het was een mooie ontmoeting, heel persoonlijk met aandacht en afgesloten met een prachtige zelf ontworpen kleurenwaaier. Die draag ik bij me en toen ik vorig jaar 50 werd hebben mijn zus en vriendin het gebruikt in een act, zo leuk!

Mieke:

Mijn nieuwsgierigheid naar dat wat Gaby allemaal doet met kleuren, heeft me doen besluiten een kleurenanalyse bij haar te volgen. Het was soms confronterend en zeer verrassend om te ervaren wat kleuren met je kunnen doen. Ik had zelf al wel uitgevogeld dat ik me in bepaalde kleding en kleuren prettiger voel en er dan automatisch ook beter uit zie, zij wist op een hele prettige manier mijn plaatje completer te maken. Haar kleurengebeuren wilde ze verdiepen en uitbreiden, daar was ze al een hele tijd gedegen mee bezig. Toen ik op herhaling mocht om de nieuwe stijl te ervaren, was ik aangenaam verrast. Haar ontwapenende persoonlijkheid, met aandacht en humor maakten het sowieso al een belevenis. Met haar verdieping weet ze nu nog meer naar boven te halen, niet alleen met kleuren, maar ook met verschillende stoffen, materialen, vormen en motieven. Ze laat je op een andere manier naar jezelf kijken en dat gaat bij haar veel verder dan alleen de buitenkant.
Gaby heeft me de tools gegeven om dat wat ik van nature in huis heb naar buiten te laten komen, uit te stralen. Een kleurenbeleving bij Gaby was voor mij een openbaring, waar ik vrijwel dagelijks nog plezier van heb. Dankjewel lieve Gaby!

Ben je na het lezen van de reviews enthousiast geworden?
Ontdek dan wat kleuren voor jóu kunnen doen bij Colourwise kleuradvies Arnhem!